کمیسیون ارزشیابی متون و منابع منتخب علوم پزشکی در سال ۱۳۹۸ اقدام به فراخوان جهت ارسال کتب تألیفی در حوزه علوم پزشکی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور نمود که طي اين فراخوان تعداد ۲۷۵۱ کتاب توسط نويسندگان در سامانه دبيرخانه کميسيون ثبت گرديد که تعداد ۲۴۶۰ عنوان كتاب تاليفي در حوزه دانشگاهي بوده است و در نهايت پس از داوري و ارزيابي كتب براساس شاخص هاي مصوب در كميسيون تعداد ۲۳۹ كتاب به عنوان كتابهاي منتخب تاليفي دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور در سال ۱۳۹۸ تعيين گرديدند.

لازم به ذکر است که از دانشگاه علوم پزشکی فسا 20 عنوان کتاب منتشر شده در سامانه کمیسیون ثبت شد و 3 کتاب از آنها در لیست کتب منتخب سال ۹۸ معرفی شده اند.

مشخصات کتاب های تألیفی دانشگاه علوم پزشکی فسا به شرح ذیل می باشد.

عنوان

نویسندگان   سال نشر
بهداشت سالمندان و آموزش سلامت       علی خانی جیحونی، ابراهیم نظری فر      1398
پرستاری بیماری های قلب و عروق مصطفی بیژنی اصل، مهدی امیرخانی، سعیده جعفرزاده       1398
تغذیه در اختلالات خوردن رضا همایونفر، علیرضا قائمی،الهام احرام پوش

Dr Khani Dr.Bijani Dr.Homayounfaar

برای مشاهده متن کامل خبر و لیست کتب تالیفی منتخب دانشگاه های علوم پزشکی کشور در سال ۱۳۹۸اینجاکلیک کنید.