به اطلاع می‌رساند‌ همزمان با گرامی‌داشت هفته پژوهش، با مذاکره صورت گرفته با ناشر BMJ، امکان استفاده از دوره آموزشی Online ناشر مذکور، با عنوان Researchto Publication از اين تاريخ به مدت شش ماه برای دانشکده‌/دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور فراهم گرديده است. دوره مذکور يک برنامه آموزشِ پژوهش در علوم پزشکی و سلامت، از طراحی تا اجرای پژوهش و انتشار مقاله است که توسط ناشرBMJ و با همکاری و مشارکت University of California, San Francisco (UCSF) طراحی و پياده‌سازی شده است. اين دوره شامل 6 دوره آموزشی با عناوين زير مي‌باشد:

1-How to Write a Paper

2- What Editors and Peer Reviewers look for

3- Publication Ethics

4-Designing Clinical Research

5- Responsible Conduct of Research

6- Introduction to Clinical Trials

مجموعه عناوين مذکور شامل 200 ساعت آموزش در 48 موضوع اختصاصی است. مخاطبين اين دوره، پژوهشگران، اعضای هيات علمی، سردبيران و داوران مجلات، کارشناسان پژوهشی و اخلاق و دانشجويان هستند.

#didgah_signature#/#signature#/2e5e4127-47f7-4f56-be17-700521aa60e1محتوای آموزشی هر دوره شامل متن، صفحات و آدرس‌های اينترنتی و فايل‌های صوتی و تصويری (فيلم‌) است. برای شرکت در اين دوره، لازم است که همکاران ابتدا از طريق آدرس http://rtop.bmj.com  نسبت به ثبت‌نام در دوره مذکور اقدام نموده و در آن شرکت نمايند.

راهنمای ثبراهنمای ثبت نامت‌نام